Jag älskar mitt jobb

Kan 13, 2016 2 min läs 1 Kommentar

Jag älskar mitt jobb

För lite över ett år sedan arbetade jag inom utomhusindustrin för ett ganska stort företag. Jobbet hade några förmåner, men det var så massivt, lockelsen bleknade efter 9 långa år. En långsam dag på kontoret jag bläddrade igenom Touch of Modern nyhetsbrev och kom över Tentsile. Jag blev förälskad i deras produkt omedelbart!

Tillsammans med min nio till fem spelning är jag en fungerande konstnär. Ett huvudfokus för min konst är att använda utomhusmaterial som tältstänger för att visa sambandet mellan utomhusindustrins designaspekter och dess likheter med konsthistorien. Jag kunde gå in i en konsthistoria lektion, men ingen vill läsa det. För att hålla det kort har jag skapat dessa lekfulla små tältskulpturer. Jag kände att en koppling var mycket uppenbar mellan min konst och Tentsiles produkt efter att ha bläddrat i nyhetsbrevet. Så jag var tvungen att nå ut till dem. Jag skickade över några bilder av en offentlig konstverk som jag just hade slutfört; heter, Kiesel Ave.-projektet. Det ligger i Ogden, UT. Vissa tiggerier var inblandade, men jag övertygade dem om att skicka mig en Tentsile så vi kunde samarbeta om en ny tältkonstruktion.

Efter att jag avslutat ett annat projekt i Park City, UT, hade jag äntligen lite ledig tid att arbeta på tältet. Jag räckte ut för att kolla in om samarbetet och fick reda på att Tentsile var på väg att öppna en plats i Ogden. Du kan föreställa mig min spänning. Allt jag kunde tänka på var möjligheten att få en karriär där jag kunde kombinera båda mina passioner; konst och utomhus.

En lycklig fella med namnet Syd försökte hitta en plats att bo i Ogden; så jag erbjöd min hjälp. Naturligtvis frågade jag om de anställde och skickade över mitt CV direkt. Hela Tentsile-teamet var på väg till Utah från London för Outdoor Retailer-showen. Jag var på väg till showen ändå, så jag gjorde lite tid och vi arrangerade att träffas. Strax efter några minuters chatt med Alex ... ett jobb erbjudande! Innan jag skrev på hade jag nöjet att arbeta sida vid sida med både Kirk och Alex att ändra en prototyp. Det förseglade ganska mycket affären för mig. Dessa killar är passionerade och behandlade mig som om jag redan var en del av teamet / familjen. Så jag accepterade jobbet.

Tentsile är inte bara ett jobb. Det är en liten grupp passionerade, ivriga och omtänksamma individer som i huvudsak är en familj. De inblandade människorna bryr sig om företagets välfärd, men viktigast av varandra. Jag har kanske bara varit här i tre månader hittills, men jag känner att jag tillhör och jag är en del av något större. Du borde bära dina nyanser, för framtiden är ljus för Tentsile och jag är bara stolt över att jag ska bli en del av det.


Response 1

Charles snethen
Charles snethen

Juni 08, 2016

Jag älskar det här konceptet Det skulle vara bra för min familj och vi skulle kunna campa mer, eftersom jag har en dålig rygg jag kan inte sova på marken och har haft otur med luftmadrass, önskar bara att de var mer prisvärda

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan de visas.