Euphoria Festival kul!

Kan 24, 2016 2 min läs 4 Kommentarer

Euphoria Festival kul!

Efter att ha kört i tre dagar, över hälften av USA, kom jag äntligen till den vackra Euphoria Music Festival cirka 3:5. Och det var mycket att göra, så att vila var inte på dagordningen. Jag hade femton tentsiljer att lägga upp före morgonen och kvällen rullade in snabbt.

Festivalens första dag visade sig vara så gal som jag hade fruktat- eller hoppades! Jag vaknade klockan 8 och stöttade mig för vad som var på väg att utvecklas. Med 6000 människor översvämmade genom grindarna, var det alla händer på däck när all personal bemannade sina stationer och förberedde sina monter. Och jag hittade mig själv som kör hela VIP-området. Nu är detta område över 1000 fot långt, separerat endast med ett rep och har två ingångar på motsatta sidor, så du kan föreställa dig hur svårt det var för en man att hålla det här utrymmet säkert på egen hand! Efter flera timmars övervakning av området, blev jag utrustad med en radio, två säkerhetsvakter, två frivilliga och en heltidsanställd personal som hjälpte mig och fick titeln VIP-campingchef! Och jag var stolt över att hantera det under regi av Tentsile, särskilt när de vanliga camparna gick förbi och inte kunde'Jag hjälper till med att prata om hur coola Tentsilerna såg ut och hur de önskade att de hade valt dem som deras campingalternativ. Chaco Sandals stannade också förbi för att inrätta ett läger precis framför VIP-området och använde Tentsiles som ett bakslag för deras fotografering.

I slutet av dagen fylldes de flesta av våra Tentsiler - och fler poäng hade köpts. Efter att ha låtit alla välja tältet de ville, var det en glädje att luta sig tillbaka och helt enkelt titta på utseendet på deras ansikten när de slappnade av och skrattade och spelade. Ett oförglömligt ögonblick eftersom fler och fler av VIP-campingområdet fylldes med Tentsiles tills det var ganska mycket fullt. Mitt jobb nu var att hjälpa människor att njuta av dem.

Jag gick en promenad genom varje morgon, kollade på tälten och frågade camparna hur de hade sovit. Alla sa att det var den bästa natten's sömn de någonsin har haft, och att de älskade sina Tentsiles. Jag fick ett par människor som ber mig att spärra sina tält hårdare, och jag gav en grundläggande översikt över hur man ställer in dem och tar ner dem. I slutet av festivalen hade jag alla tält fyllda bara ett. Men det var snart dags att avstå från min titel och radio och börja packa ner.

Trots detta var festivalen en framgång. Alla gillade sig och Tentsile hade hittat en helt ny flock fans. Och även om jag hade en resa på 1400 mil framför mig, kunde jag inte't hjälpa ett leende av tillfredsställelse krypa över mitt ansikte när jag insåg att säsongen med sommarfestivalen skulle börja- och människor kommer att släppa sina tentsiler överallt i världen.


4 Responses

Joyce Morris
Joyce Morris

Juni 11, 2016

Dessa är trevliga var kan de hittas i butiker eller online och är de mycket dyra skulle jag vilja veta så min man och jag kan kolla in dem, tack

Diane Lane
Diane Lane

Juni 10, 2016

Hur mycket vikt stöder det. Vi bor i Colorado och jag har 2 fotbollsspelare i min familj som väger 240 och över 300 kg

Diane lane
Diane lane

Juni 10, 2016

Jag bor i Colorado och har läger och ryggsäck över hela staten. Skulle gärna prova detta. Hur mycket vikt kommer det att hålla? Jag har 2 fotbollsspelare i familjen som väger 240 och 300 kg

nora saxon
nora saxon

Juni 09, 2016

Dessa tält ser fantastiska ut. Vad är deras vikt när jag letar efter något att hästpakka med. Tack nora

Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan de visas.