Vi har handlat i knappt 2 år. Vi har arbetat hårt för att skapa ett koncept som överträffar mångsidigheten som erbjuds av konventionella campinglösningar, ökar bekvämt boende i naturen, få det till produktion och framför tillräckligt många människor så att vi kan upprätthålla en ny heltidsverksamhet!

En riktig inlärningskurva för två killar som för 3 år sedan inte hade rört en symaskin.

Sedan förra veckan ringde Back Country. För dem som inte känner till Back Country är de en myndighet i världen för utomhusutrustning och utrustning. Med utgångspunkt från Salt Lake City, Utah, har Back Country etablerat sig som en av de mest populära amerikanska detaljisterna under de senaste 20 åren. "Vi publicerade just Tentsile på våra sociala medier och svaret har varit väldigt spännande," sa de. ”Vi måste få dig hit så snabbt som möjligt och få en intervju och låta dig ge en första hand-demo till vår personal. Kan du åka i morgon? ” Tur jag har en väldigt förståelig hustru.

Nästa dag gick jag ombord på ett flygplan och åkte till JfK där min resväg hade fått mig mellan 1 och 5:7. Det var knappast värt att lämna flygplatsen till hotellrummet men jag var glad att ha ett bad efter den XNUMX timmars flygningen eftersom jag hade ingen aning om vad jag gick in till.

Jag plockades upp på flygplatsen efter en andra flygning som fick mig till Salt Lake klockan 10 och tack och lov, med en massiv amerikansk cheeseburger till frukost från en plats som heter "5 killar" eller något. Medan jag fyllde mitt ansikte i baksätet, togs jag upp i bergen och innan jag kunde torka av fettet från hakan introducerades jag för hela innehållet i Back Country-teamet. Regissörer, kamerafolk, författare, testare, partiet.

Mitt första jobb var att visa teamet hur man ställer in en Stingray. Vilket jag i mitt läge med ett viskande huvud en full mage rusade jag och fick fel första gången (jag ville visa dem att jag kunde göra det på mindre än 5 minuter men jag borde ha tagit min tid - även under tryck). Jag intervjuades medan jag satt i dörröppningen till Stingray, i lånade stövlar. Efter det ville Back Country-teamet se om de kunde utnyttja den närliggande bäcken genom att få upp ett tält över det!

Vi var och en hade en studsar runt i Funderar Du på att börja träna? vi ställde upp över strömmen och fick sedan Vista upp så att alla fick chansen att bekanta sig med alla tre eller våra tältmodeller. Vi tog lite tid att göra några "How To" -shorts och några "Top Tips" innan solen gick ner och vi var tvungna att packa upp innan kvällstemperaturen sjönk. Vid det här laget kände jag effekterna av 18-timmarsresan och full på 12 timmars filmdag. Jag skulle vara tillbaka på ett plan inom de närmaste timmarna (efter en härlig middag) och runda upp min virvelvind till USA.

Detta är precis vad du gör när du blir ombedd att lära Back Country om ditt nystartade företag och utbud av galna trädtält.

19 mars 2015 - Alex Shirley-Smith

Kommentarer

Andrew

Andrei sa:

Bra gjort, Alex! Och välskrivet!

Nicholas Thacker

Nicholas Thacker sa:

Så jag har tittat på ditt företag sedan jag först hittade en bild av tälten på Pinterest. Jag letade efter hängmattor och har blivit kär i den här fantastiska hängmatta-kombinationen. Jag har faktiskt aldrig sett en än mindre provat det men jag tycker att det är ganska fantastiskt hur det hårda arbetet som läggs i det har tagit fart i så snabba hastigheter. Grattis till dig och tält för att få fantastiskt att hända.

Tchad

Tchad sa:

Hur fantastisk! Så glada över att se vad framtiden innebär för er och er otroliga innovation :)

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.