En annan underbar campingupplevelse från en av våra kunder:

"Testa vår T-Mini hängmatta på cirka 5 fot, och vår Tentsile Connect på cirka 10 meter upp för maj lång helg på en väns privata mark bredvid floden. På morgonen vaknade vi upp till floden som strömmade förbi oss, och bakom oss, på natten gjorde Aurora Borealis några uppträdanden.

Ganska sevärdheterna! Vi sov i det i 4 nätter, och varje natt var ovanligt bekvämt. Jag är 6ft 1in och anslutningen passade mig väldigt bra, även att sitta upprätt höjden var bra; Jag slog inte mitt huvud på taket eller till och med nära!

Definitivt en bra idé att lägga en bomullsfilt [ingenting som äldre sovsäckar med den blanka nylon / polyesterytan - det suger upp kallt snabbt] eller sovsäck [eller en matta] under ryggen för att hjälpa till att isolera (vår May Long drabbades av regn den första dagen [försök helt inuti] och hagla några timmar senare) mot kylan under en livlig vårmorgon men på sommaren bryr jag mig inte ens. Det var riktigt blåsigt den första dagen men inne i tältet stannade det varmt.

Jag är benägen att smärta i knä och höfter medan jag sov i ett tält med en bra matta och att sova i Connect var löjligt bekvämt. Kan inte vänta med att gå igen!".